Sverige Norge
0660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
GO Sport Travel

GO Sport Travel -blogg

27 mars 2014

GO Sport Travel blir partner med Wembley Stadium!

GO Sport Travel som är en av de största aktörerna i landet på sportresor och inte minst fotbollsresor stärker nu sin position på marknaden. Detta gör man genom att bli den första researrangör i Sverige som etablerar partnerskap med Wembley Stadium, världens kanske mest kända evenemangsarena som ligger belägen i London.


-       Med detta prestigefyllda samarbete får GO Sport Travels kunder ytterligare möjlighet att uppleva några av världens största evenemang på plats och till marknadens bästa pris och kvalitet, säger bolagets VD, Per Gavelius.

Med detta i hamn kan Gavelius lägga ytterligare ett officiellt samarbete till listan där man redan har storklubbar som exempelvis Chelsea, Arsenal och Manchester United med flera. Tack vare detta partnerskap kan GO Sport Travel erbjuda ett ännu bredare utbud. Att man dessutom är den enda arrangören i Sverige som är auktoriserade att marknadsföra sig med Wembley som officiell partner ger mer tyngd åt bolaget menar Gavelius.

-       Vi är oerhört stolta att kunna landa detta avtal som kommer att ge våra kunder ett fullskaligt utbud av evenemangen på Wembley, såväl sportarrangemang som konserter.

Sportevenemangen kommer som vanligt att lanseras på www.gosporttravel.com och konserterna som arrangeras på Wembley kommer att marknadsföras under bolagets nya varumärke GO Music Travel som lanseras inom kort. GO Music Travel finns att besöka på www.gomusictravel.se

-       Sportevenemang som FA Cup-semifinalerna, FA Cup-finalen och Community Shield ligger redan uppe på hemsidan och vi ser fram emot att få välkomna våra kunder till våra fina platser på Wembley Stadium, säger Per Gavelius.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

Bokmärk och dela

Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik | Tel 0660-21 10 90 | Fax 0660-21 10 77 | info@gosporttravel.com

©2001-2010 GO Sport Travel all rights reserved
Sitemap | Cookies | Villkor