Sverige Norge
0660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
GO Sport Travel

GO Sport Travel -blogg

13 januari 2015

GO Music Travel lanserar ny sajt!

2014-04-01 12:02 CEST

GO Music Travel som är en del av G&O Sport Travel lanserar nu en helt ny sajt. Företaget som sedan 2001 erbjudit evenemangsresor främst i sportsegmentet men även nationella såväl som internationella konsertresor.
2013 lanserades GO Music Travel som en del av företaget som specifikt inriktats mot musikal- och konsertresor. Musikalerna som erbjuds är riktiga klassiker som exempelvis The Phantom of The Opera, Mamma Mia och Les Miserables i London, såväl som Rock of Ages och The Lion King på det nästan mytiska Broadway i New York. VD för bolaget, Per Gavelius kan nöjt konstatera att man nu kan skapa en helhetsupplevelse för sina kunder:
-  I och med att vi kan erbjuda såväl högklassiga sportresor som konsert- och musikalresor så innebär det att vi i ännu högre grad kan skräddarsy resan och upplevelsen för vår kunds räkning.
Hos GO Music Travel hittar du även konsertbiljetter och paketresor i huvudsak till konserter i London. I utbudet under våren och sommaren så erbjuds du bland annat att skåda Dolly Parton, Justin Timberlake och Metallica med flera.
-  Vi tycker det är helt perfekt att exempelvis kunna erbjuda kunden att under en och samma helg se en rafflande match i Premier League och dagen därpå en konsert med världsartister på arenor som Wembley Stadium eller O2 Arena, säger Gavelius.
Den nya sajten finner du precis som tidigare på www.gomusictravel.se och där kan du precis som tidigare boka både färdiga paketresor eller endast biljetter till evenemangen.
Med GO Music Travel får du kvalitet från ett företag som varit i branschen sedan 2001. Man är en av de ledande aktörerna i branschen och är bland annat den enda svenska researrangören som kan titulera sig Official Travel Agent of Wembley Stadium, vilket ger dig som kund möjlighet att uppleva alla konserter som hålls på arenan, och oavsett artist så garanteras du 100 % auktoriserande entrébiljetter.

GO Music Travel låter dig som vill uppleva London West End, New Yorks Broadway och de stora konserterna i Europa. Hos GO Music Travel bokar du kompletta flyg- och hotellpaket eller endast biljett till evenemanget. Hos oss kan du alltid välja utifrån dina behov och vilken nivå av service du önskar. Vi skräddarsyr din upplevelse.
Adress:
Lasarettsgatan 12
891 33 Örnsköldsvik
Tel: 0660-211090
E-post: info@gomusictravel.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

Bokmärk och dela

Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik | Tel 0660-21 10 90 | Fax 0660-21 10 77 | info@gosporttravel.com

©2001-2010 GO Sport Travel all rights reserved
Sitemap | Cookies | Villkor