Sverige Norge
0660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
GO Sport Travel

GO Sport Travel -blogg

13 januari 2015

GO Sport Travel satsar stort inför kommande säsong!

2014-08-13 15:08 CEST

Lagom inför kommande Premier League-säsong berättar VD för GO Sport Travel, Per Gavelius om några av nyheterna:
–  Vi gör en utökning av antalet platser på Emirates Stadium vilket innebär att vi är den absolut störste aktören i Sverige när det gäller Arsenal, säger han och fortsätter:
–  Dessutom utökar vi vårt redan breda samarbete med Chelsea, något som också redan under förra säsongen var marknadens största.
En annan storklubb vars arena GO Sport Travel kan stoltsera med att både kunna erbjuda några av arenans allra bästa platser och med att man är en av världens största auktoriserade agenter ärManchester United. Nu utökas även detta samarbete.
–  Kanske förvånas någon av att vi utökar samarbetet med United efter deras svaga säsong 2013/14, men vi arbetar långsiktigt och vill kunna erbjuda Manchester United-fansen en bättre produkt och en ännu bättre upplevelse.
Att Gavelius är stolt över det officiella samarbetet med United märks då han påtalar att det är de största agenterna som tillåts nyttja den officiella loggan för auktoriserade återförsäljare.
–  Ska man resa till ”The Theatre of Dreams” så är det med aktörer med den officiella loggan man ska boka sin fotbollsresa med, där är rekommendationen från United mycket tydlig, säger Gavelius.
Det senaste tillskottet på listan över klubbar man är officiell agent till är West Ham United. Är du West Ham-fan och vill se laget på klassiska Boleyun ground innan man flyttar till Olympiastadion så har du nu chansen. Utöver detta så bibehåller man även samarbetet med Tottenham Hotspur.
Som om inte detta vore nog så kommer GO Sport Travel även att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att se EM-kvalmatcher på Wembley Stadium – till ett pris lägre än en hyfsad Premier League-match.
–  Det är ett galet bra upplägg till ett galet bra pris, säger Gavelius och fortsätter:
–  Vårt tips inför säsongen är att ta hela familjen till London och kombinera drömfotboll med någon av de musikaler och konserter vi erbjuder via den nyligen lanserade plattformen www.gomusictravel.se, avslutar Per Gavelius.
GO Sport Travel är en av Sveriges största sportresearrangör och erbjuder sina kunder såväl fotbollsresor till de stora ligorna i Europa, såväl som Formel 1-resor och mycket mer. Företaget startades 2001 och har sitt fäste i Örnsköldsvik.
Mer Information och kontakt
0660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
info@gomusictravel.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

Bokmärk och dela

Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik | Tel 0660-21 10 90 | Fax 0660-21 10 77 | info@gosporttravel.com

©2001-2010 GO Sport Travel all rights reserved
Sitemap | Cookies | Villkor