Sverige Norge
0660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00
info@gosporttravel.com
GO Sport Travel

GO Sport Travel -blogg

13 januari 2015

Nyförvärv för GO Sport Travel - Krister Nordin ansluter

GO Sport Travel, en av Sveriges största aktörer inom sportresesektorn och inte minst med inriktning på fotboll, har nyligen fått tillökning i företaget i form av den erfarne, samt meriterade fotbollsspelaren Krister Nordin.
Vi ser Krister med sin expertis och kunnande som en stor tillgång för företaget, meddelar bolagets VD, Per Gavelius.
Från och med början av 2015, finner ni numera den meriterade fotbollsspelaren Krister Nordin inom GO Sport Travels verksamhet, där tar han sig an positionen som “Corporate Sales”, främst i Stockholmsregionen.
Vi har intagit en ledande roll som sportrese-arrangör i Sverige genom att finnas på Internet och lokalt i Örnsköldsvik. Med denna satsning ser vi en stor potential för ytterligare steg och förutsättningar att stärka vår position avsevärt. Krister blir GO Sport Travels fysiska representant i Stockholm för företagsbearbetning. Med Kristers bakgrund som ”AIK legendar” och erfarenhet från AIK’s Marknadsavdelning, tar GO Sport Travel ytterligare steg i utvecklingen, säger Per Gavelius.
Krister har en gedigen karriär bakom sig, med inte mindre än två SM-guld i Allsvenskan, en Dansk ligatitel (Bröndby IF), blivit Svensk cupmästare vid fyra tillfällen, samt vald till Årets mittfältare i svensk fotboll 1999, för att nämna några av framgångarna.
Krister spelade under större delen av sin aktiva karriär för klubben AIK Fotboll, samma organisation som kom att bli Kristers fortsatta arbetsgivare efter att han valt att lägga fotbollsskorna på hyllan. Där arbetade han inom marknadsavdelningen under ett tiotal år innan den nuvarande uppdraget hos GO Sport Travel tog vid.
  • Det ska bli en riktigt kul utmaning att få börja jobba som ambassadör och Corporate Sales för GO Sport Travel. Det känns som en spännande övergång att gå från aktiv fotbollsspelare, till marknadssidan i AIK Fotboll och nu vidare till sportresebranschen och GO Sport Travel. Jag tror att mina erfarenheter dels som aktiv och från marknads-sidan kan ge en positiv och intressant utveckling i min nya roll, säger Krister Nordin.
GO Sport Travel har sedan starten 2001 erbjudit sportresor. Företaget är idag en av Sveriges mest anlitade sportresearrangörer, och erbjuder bland annat fotbollsresor och formel 1-resor som sina mest populära produkter. Bolaget är idag bland annat världens största internationella hospitality agent hos Chelsea FC, en av världens största hospitality agenter hos Arsenal FC och Manchester United. Officiell status innehas även hos West Ham United FC, Tottenham Hotspur, AC Milan och Wembley Stadium.
GO Music Travel är bolagets nya varumärke och är framförallt inriktat på konsert- och musikalresor i huvudsak till London och New York.
Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik där ett tiotal anställda idag arbetar med företagets ledord; att leverera kvalitativa upplevelser för kunden.
Mer Information och kontakt
Telefon 0660-21 10 90
Mån-Fre 09.00-17.00

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida

Bokmärk och dela

Lasarettsgatan 12, 891 33 Örnsköldsvik | Tel 0660-21 10 90 | Fax 0660-21 10 77 | info@gosporttravel.com

©2001-2010 GO Sport Travel all rights reserved
Sitemap | Cookies | Villkor